Skip to content →

Nederland massaal aan de yoga

Onlangs verscheen op RTL Nieuws een item over de opmars van yoga in Nederland. Yoga is momenteel de snelst groeiende sport in Nederland. In twee jaar tijd is het aantal mensen dat maandelijks aan yoga doet van 300.000 gestegen naar 380.000. In het item werd onder meer het belang van een goed geschoolde yogadocent genoemd. Er is een groot verschil in kwaliteit van de docenten.

“Tijd voor jezelf vinden” en “ontsnappen aan het drukke bestaan” zijn veel gehoorde redenen om aan yoga te gaan doen. Bedrijfsyoga Amsterdam maakt het graag zo makkelijk mogelijk voor mensen om aan deze wensen te voldoen, door op regelmatige basis yogalessen aan te bieden op de werkplek. Eens uitproberen? Gratis proefles!

 

Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam

Published in Geen categorie

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *