Skip to content →

De werkdruk aanpakken? Zo simpel kan het zijn.

Deadlines, meetings, de lijnen volgen, cijfers verantwoorden, targets behalen. Veel mensen zitten in een snelkookpan die warmer en warmer wordt op het werk. Dat op de werkvloer persoonlijke behoeften ook de aandacht verdienen wordt gelukkig steeds meer erkend. Behoefte aan stilte bijvoorbeeld, tijdens mindfulness trainingen. Gezond voedsel tijdens de lunch, regelmatig bewegen, of de behoefte om je persoonlijke doelen daadwerkelijk verder te brengen.

Zelfrealisatie noemen we dat laatste in de yogaleer. Steeds meer onderzoeken onderschrijven dat de organisaties waar mensen de tijd krijgen om hun lijf en eigen projecten te ontwikkelen en verzorgen, het simpelweg beter doen. Collega’s werken beter samen, medewerkers zijn minder ziek en men draagt eigenaarschap.

“Het bedrijf en werknemer van de toekomst zoekt naar kwaliteit van leven.” (nrccarriere.nl). Een geweldige ontwikkeling. Bedrijfsyoga Amsterdam specialiseert zich in het vergroten van de levenskwaliteit op de werkvloer. Bedrijfsyoga Amsterdam biedt lessen in Raja Yoga. Een klassieke yogavorm die van oudsher de Indiase elite hielp met het vinden van vrede, zaligheid en zelfrealisatie. De échte doelen van regelmatige yoga beoefening, naast het creëren en behouden van een soepel en gezond lichaam.

Lees meer over bedrijfsyoga bij bedrijven als Twitter en Google…

https://nrccarriere.nl/artikelen/op-de-yogamat-bij-twitter-en-google

Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam

Published in Geen categorie

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *