Skip to content →

Rooftop yoga bij Zoku Hotel

Gisteren was het een prachtige zomeravond. De zon overlaadde Amsterdam met energie, een briesje bracht net dat beetje verkoeling. Te midden van al die weldaad mocht ik de eerste rooftop yogales verzorgen bij Zoku, op het dakterras.

Zoku, Japans voor familie, stam of clan, maakt het voor de reizende professional mogelijk om internationaal te wonen en werken. Een nieuwe categorie in de hotel industrie: hybride tussen een thuis en een kantoor, ook geschikt voor langer verblijf, met de services van een hotel en de gezelligheid van een bruisende buurt. De sublieme rooftop bar op de zesde verdieping moet je echt een keer bezoeken, alleen al voor het uitzicht.

De yogales was voor de medewerkers van WeWork Metropool en Zoku Hotel. Uitkijkend over de binnenstad brachten we een ode aan de zon met verschillende flows, waaronder uiteraard de zonnegroet serie. Het was een geweldige ervaring.

zoku-bw-1

zoku-bw-2

zoku-bw-3

zoku-bw-4

 

Published in Geen categorie

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *