Skip to content →

Bedrijfsyoga

Bedrijfsyoga Amsterdam helpt professionals met het (her)vinden van hun fysieke en mentale vitaliteit, gedurende de werkweek. In een bedrijfsyoga sessie lopen asana flows, ademhalings- en ontspanningsoefeningen en mindfulness in elkaar over. Bedrijfsyoga Amsterdam biedt sessies aan die actief ontspannen en is specifiek gericht is op mensen met een drukke agenda.

M’n bedrijfsyoga-lessen helpen de energie terug te brengen naar een natuurlijke en comfortabele staat. In mijn bedrijfsyoga-lessen staan een soepel lichaam en lenige geest verkrijgen centraal. Als je regelmatig onderhoud pleegt met yoga word je veerkrachtig en rustig in het hoofd. Hierdoor kun je veel efficiënter werken en raak je niet opgebrand. Bovendien wordt het lichaam fit en blijft het op gewicht.

 

Toepassingen

  • Reguliere yogalessen, voor-, tijdens-, of na het werk
  • Workshops
  • Add-on bij evenementen
  • Teambuilding

 

web google

 

 

 

 

Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam