Skip to content →

Praktische informatie

Wat kost het?

 

Bedrijfsyoga zonder kosten?

Volgens de Werkkostenregeling (WKR) mag 1,2 % van de totale, jaarlijkse loonsom van een bedrijf besteed worden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen. Bedrijfsyoga valt hieronder. Wellicht is het voor jouw werkgever/bedrijf mogelijk om de lessen kostenneutraal aan te schaffen. Meer over de Werkkostenregeling, lees je hier.

 

Informatie voor deelnemers

In principe is het voor iedereen mogelijk om aan bedrijfsyoga mee te doen. Het is handig om makkelijk zittende kleding mee te nemen voor de lessen. Schoeisel is niet nodig.

 

Risico’s?

Bedrijfsyoga Amsterdam besteedt veel aandacht aan het vinden van de juiste houding. Het voorkomt blessures en laat de houdingen optimaal doorwerken. Een goede docent vraagt je om yogahoudingen te proberen, maar niet te forceren. Deelname aan de lessen geschiedt op eigen risico.

 

Privéles

Gaat de interesse uit naar privé yogalessen op kantoor? Neem contact op met Bedrijfsyoga Amsterdam, voor meer informatie.

 

Waaraan moet de ruimte voldoen?
De bedrijfsyogalessen kunnen plaatsvinden in een ruimte waar meubels aan de kant kunnen worden geschoven en waar een zekere mate aan privacy gecreëerd kan worden.

 

Matjes?

Yogamatten kunnen via Bedrijfsyoga Amsterdam gekocht worden voor € 24,- (worden meegenomen bij de eerste les) of gehuurd worden voor € 1,- per stuk, per les.

Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam Bedrijfsyoga Amsterdam